Themafeesten

werkkostenregeling uitje WKR uitje 100% wkrOp zoek naar een spetterend bedrijfsfeest? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres! Swing mee met de danseressen tijdens de Latin Spirit Party of zing uit volle borst mee met bekende liedjes die de Swinging Nights voor u zingen. Doet u liever iets rustiger aan? Geniet van een van onze vele hilarische stand-up comedians of ga gezellig uiteten en kijk uw ogen uit tijdens een van onze theaterdiners. Ook de feestdagen laten we niet zomaar aan ons voorbij gaan. Hèt EvenementenTeam biedt tal van leuke activiteiten aan die in het teken staan van de verschillende feestdagen. Van leuke kerstworkshops tot een volledig verzorgd Sinterklaasfeest. Al onze themafeesten staan garant voor een
geslaagde avond, waar nog lang over gesproken zal worden!

 

 Themafeesten, personeelsfeestenThemafeesten, bedrijfsfeesten

 

Hèt EvenementenTeam organiseert al sinds 1997 originele themafeesten op de beste locaties in Nederland. Wij verzorgen graag een complete feestavond voor u, zodat u zelf nergens meer omkijken naar heeft. Van een warm ontvangst tot spectaculair entertainment, heerlijk eten en professionele begeleiding op de avond zelf.

In het menu aan de linkerkant van de pagina vindt u de verschillende typen themafeesten dat Hèt EvenementenTeam aanbiedt. Wij luisteren graag naar uw wensen en ideeën om samen met u een onvergetelijke avond te organiseren! Maak met één van onze thema’s uw personeelsfeest compleet.

 

Let op: voor onze themafeesten geldt een minimale deelname van 50 personen!