Mannen tegen de vrouwen

Mannen tegen de vrouwen spelMannen tegen de vrouwen; mannen kunnen beter inparkeren dan vrouwen, maar vrouwen kunnen beter communiceren dan mannen. De typische en welbekende clichés. Maar kloppen ze wel? Tijdens dit spelprogramma worden vooroordelen over mannen en vrouwen bevestigd of genadeloos onderuit gehaald. U snapt het al; de teams worden verdeeld in een mannen- en een vrouwenteam. Aan de hand van een routebeschrijving worden de groepen door de stad geleid. Onderweg zult u verschillende ‘man-vrouw’ vragen en opdrachten tegenkomen. Van voetbal tot make-up en van auto’s tot glossy’s; alle onderwerpen zullen de revue passeren. Op twee plaatsen in de stad zijn meldpunten.Hier staat een lastige opdracht voor u klaar. Wie is er sneller met het plakken van een fietsband? Hoe lang doen de teams erover om  nagels te lakken? De groep met de meeste goede antwoorden en de snelste tijden heeft gewonnen!

 Inclusief

  • Spelleider
  • Spelmaterialen
  • Filmcamera’s tijdens het spelMannen tegen de vrouwen
  • Versnapering voor onderweg
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
  • Filmpjes ontvangt u na afloop digitaal

Mannen tegen de vrouwen combineren?
Uiteraard kan het spelprogramma gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of spetterend themafeest. Staat het spelprogramma van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze spelprogramma’s en workshops of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via ons telefoonnummer 085-250 06 55 of het mailadres info@evenemententeam.nl.


 

Locatie:
Het spelprogramma Mannen tegen de vrouwen is mogelijk in onze standaard steden: Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Leiden, Delft, Volendam en Valkenburg. Andere steden of locaties zijn ook mogelijk. Hiervoor rekenen wij een toeslag van € 50,- excl. BTW aan ontwikkelkosten.

 
Let op: voor het spelprogramma Mannen tegen de vrouwen geldt een minimale deelname van 20 personen!
 

Jongens tegen de meisjes spel mannen tegen de vrouwen spel