Fotopuzzeltocht

Fotopuzzeltocht stadsspel

Fotopuzzeltocht; Tijdens de fotopuzzeltocht gaat u samen met uw collega’s de stad in, met in de ene hand een routebeschrijving en in de andere hand een fotocollage. Op de foto’s ziet u een klein deel van de stad en een pijl. Deze pijl wijst in de richting die op moet gaan. Om de stad zo goed mogelijk te leren kennen en de mooiste plekjes te ontdekken moet u alle foto’s volgen. Raakt u verdwaald? Geen paniek! Want er is een noodenvelop. Opent u deze envelop dan krijgt uw team wel een aantal strafpunten. Tijdens de tocht zult u verschillende opdrachten in groepsverband moeten uitvoeren. De groep die het eerst bij het eindpunt is en de meeste antwoorden goed beantwoord heeft,wint! Het winnende team krijgt uiteraard een leuk prijsje mee. Is het een teambuildingsactiviteit? Dan zal de samenwerking tussen collega’s en het bedrijf centraal staan, tijdens de gezellige fotopuzzeltocht.

 

Tip: Combineer de fotopuzzeltocht met een leuke steptocht door de stad.

 Inclusief

  • Spelleider
  • Spelmaterialen
  • Polaroid camera tijdens het spel
  • Versnapering voor onderweg
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
  • U ontvangt een leuke fotocollage van de polaroid foto’s

 

Fotopuzzeltocht combineren?
Uiteraard kan het stadsspel fotopuzzeltocht gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of spetterend themafeest. Staat het stadsspel van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 – 250 06 55 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Locatie:
Het spelprogramma fotopuzzeltocht is mogelijk in onze standaard steden: Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Leiden, Delft, Volendam en Valkenburg. Andere steden of locaties zijn ook mogelijk. Hiervoor rekenen wij een toeslag van € 50,- excl. BTW aan ontwikkelkosten.

 

Let op: voor het spelprogramma fotopuzzeltocht geldt een minimale deelname van 20 personen!

 Fotopuzzeltocht spelprogramma