Escape Room

Escape RoomEscape Room; u en uw collega’s zitten in een kamer, waarvan de deur op slot zit. Jullie willen de kamer uit, maar hoe…? Weten u en uw collega’s uit de Escape Room te komen? Teamwork is een must om de kamer te kunnen verlaten. Los samen de raadsels op en denk in-, maar ook out of the box. Laat je niet gek maken, en houd de tijd goed in de gaten, want 60 minuten lijkt meer dan het in werkelijkheid is…

 

Inclusief

  • Spelleider
  • Spelmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

 

Escape Room combineren?

Escape Room kan gecombineerd worden met een lunch, diner of borrel. Ook kan Escape Room als een onderdeel van een dagprogramma worden geboekt. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 – 250 06 55 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

 

Locatie

Escape Room is mogelijk in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Delft, Leiden en Valkenburg. Daarnaast is Escape Room ook op andere locaties in Nederland mogelijk, vraag één van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Let op: Voor alle bedrijfsuitjes (waaronder de Escape Room) geldt een minimale deelname van 20 personen!

 

Escape room