Back to school

Back to schoolBack to school; hoe zou u scoren, als u opnieuw uw middelbare schoolexamen zou moeten uitvoeren? En hoe is het gesteld met de kennis van uw collega’s? Back to school is afgeleid van de televisiequiz ‘Herexamen’. U en uw collega’s worden verdeeld in teams. U wordt getest op kennis, zoals tijdens het examen op de middelbare school gebeurde. De kennis wordt getest in zes verschillende rondes, waarvan de laatste ronde ‘het eindexamen’ is. Aan het einde wordt bepaald welk team beschikt over de meeste kennis. Durft u het aan?

 

 

Inclusief

• Spelleider
• Spelmaterialen
• Leuke prijs voor het winnende team

• Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

 

 

Back to school combineren?

Back to school

Back to school kan gecombineerd worden met een lunch, diner of borrel. Ook kan Back to school als een onderdeel van een dagprogramma worden geboekt. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer
085 – 250 06 55 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

 

 

Locatie

Back to school is op iedere gewenste locatie mogelijk. U kunt hierbij denken aan een restaurant, strandpaviljoen of gewoon in uw bedrijfskantine.

 

Let op: Voor Back to school geldt een minimale deelname van 20 personen!

 

 

Spelprogramma Back to school quiz