60 seconds

60 seconds60 seconds; dit spannende behendigheid- spelprogramma is afgeleid van het televisieprogramma ‘Minute to win it’. Elk team krijgt één minuut om een bepaalde opdracht uit te voeren. Lukt dit? Dan krijgt het team een punt. Lukt dit niet? Dan krijgt het team weer een kans tijdens de volgende ronde. Zo zullen er tien rondes gespeeld worden. Tijdens elke ronde, zal het niveau stijgen. Het leuke en spannende spelprogramma wordt afgesloten met een finale ronde, welke zal worden gespeeld door de teams welke het best hebben gepresteerd. Het team dat tijdens het finalespel het andere team weet te verslaan, wint. Alle zenuwslopende, korte spelletjes zullen voor een hoop spanning, sensatie en adrenaline zorgen, en de band binnen het de teams versterken.

 

 

Inclusief

  • Spelleider
  • Spelmaterialen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

 

1 minute, no limit

 

60 seconds combineren?

60 seconds kan gecombineerd worden met een lunch, diner of borrel. Ook kan 60 seconds als een onderdeel van een dagprogramma worden geboekt. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer
085 – 250 06 55 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

 

Locatie

60 seconds is vrijwel op elke gewenste locatie mogelijk. U kunt hier bij denken aan een partycentrum, een strandpaviljoen of gewoon in uw bedrijfskantine.

 

Let op: Voor 60 seconds geldt een minimale deelname van 20 personen!

 

Spelprogramma 60 seconds