Nieuwsbrief 2015

NIEUW!   Ons nieuwste en verrassendste aanbod voor bedrijven is onze Stand Up Comedy.

       flyer comedy on tour.jpg

Stand Up Comedy is heel populair aan het worden, bedrijven gebruiken het als ijsbreker voor een evenement of als introductie op een vergaderarrangement. Maar ook om er zelf mee aan de slag te gaan! Onze comedians kunnen uw vergadering inleiden, afsluiten of even onderbreken met een ludieke act, zodat iedereen weer fris de vergadering kan voortzetten. Een optreden geheel op maat behoort ook tot de mogelijkheden. Zo kunt u op een luchtige en grappige manier uw bedrijf in het zonnetje laten zetten, een nieuw product laten presenteren, het jaar evalueren met uw medewerkers etc. Voor meer informatie over onze comedians kunt u op onze website kijken www.comedyteam.nl. Onze comedians bezorgen u een hilarische avond waarbij uw lachspieren flink aan het werk worden gezet!

Laan van Waalhaven 307 – 309 |  2497 GL Den Haag |  T (070)7567500  |   info@evenemententeam.nl |   EVENEMENTENTEAM.NL

ws aboriginal schilderen 1.jpg

 WKR-Proof

Bent u bang dat uw uitje dit jaar niet door kan gaan? Wij zorgen voor een uitje bij u op uw bedrijf of het bedrijfsterrein, waardoor u toch met uw collega’s een super leuke dag kunt hebben zonder dat er te veel van het budget wordt afgesnoept aangezien er dan geen belasting over betaald hoeft te worden en het komt ook niet ten laste van de fortfaitaire ruimte! Wij denken graag met u mee wat de mogelijkheden zijn op en om uw bedrijf.

.

.

 

Decor: Met onze decors toveren we uw bedrijfskantine om tot een heuse beachlocatie, feestzaal of theater!

Workshops: Onze workshops kunnen op diverse locaties gedaan worden dus ook bij u, op uw eigen terrrein. Denk aan bijvoorbeeld een workshop djembé, een Australische avond met didgeridoo spelen, abaridginal schilderen etc., een workshop schermen en een workshop glasblazen.

Feest: voor een geslaagd feest zoeken wij samen met u naar een passend thema, zorgen we voor de aankleding, de catering, drankjes, het entertainment en het opruimen en de schoonmaak. U kunt dus volop genieten!

 

TEAMBUILDING

Een intensieve teambuildingsdag, of juist kortere momenten gedurende de dag waarbij teambuilding centraal staat? Dan bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres. De teambuildingsativiteiten kunnen op uw eigen locatie plaastvinden maar ook op een locatie van uw voorkeur. Teambuilding kan op een craetieve manier plaatsvinden, door gebruik te maken van bijvoorbeeld graffiti- percussie- en theaterworkshops.

.

Maar ook sportieve activiteiten zoals vlotbouwen, klimmen en één van onze spellen zoals ‘Wie is de Mol’ kunt u inzetten om de saamhorigheid en samenwerking in uw team te versterken.

 

teambuilding.jpg
tuk tuk toer, stedentrip.jpg

Stedentrips blijven altijd HOT! 

Meer informatie over onze steden en activiteiten vindt u op onze website www.evenemententeam/bedrijfsuitjes

Niets is leuker dan een dag een stad te verkennen op ludieke wijze zoals met een stadstoer, tuk tuk, een spel als ‘Levend Ganzenbord’ of via het water met een rondvaartboot of waterfiets. Zowel cultureel, actief, sportief als creatief komen uw collega’s aan hun trekken.

.

Liever uw uitje met een overnachting combineren? Denkt u dan eens aan het mooie eiland Texel. Geniet van de natuur, het heerlijke Texelse eten en de talloze leuke activiteiten die dit eiland te bieden heeft.

oranjes.jpg

We zien u graag op één van onze uitjes!

                                            facebook-f-logo.png                              twitter logo.jpg

                                                                                                                                                                                      banner laag strand.jpg