Typetjes

Met het hilarische en persoonlijke entertainment van onze typetjes is elk bedrijfsfeest een gegarandeerd geslaagde avond. Er wordt enkel gewerkt met professionele acteurs die volledig op de sfeer van uw bedrijfsfeest kunnen inspelen. Van spectaculaire acts tot vrolijke, doldwaze typetjes; ze zorgen voor amusement van een hoog niveau. Door het brede aanbod aan typetjes is er voor elke gelegenheid een perfect passend typetje te vinden. De gasten kunnen ook persoonlijk worden entertaint wanneer u ervoor kiest de typetjes rond te laten lopen. Maak bijvoorbeeld uw Nieuwjaarsborrel compleet door uw champagne te laten inschenken door Les Deux Madame Josephine.

 

Typetjes entertainment, acteurs hilarische Typetjes acteurs

 

Hiernaast vindt u een verkort overzicht van de typetjes die Het EvenementenTeam aanbiedt. Voor een compleet en uitgebreid assortiment verwijzen wij u graag door naar onze website www.acteurs-typetjes.nl.

 

Prijzen van de typetjes variëren en zijn afhankelijk van onder meer de duur van het optreden, het gewenste aantal artiesten en de te maken reiskosten. Voor meer informatie, een passend aanbod of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan per mail: info@evenemententeam.nl of telefonisch: 085 – 250 06 55.

 

Maak met één van onze thema’s uw personeelsfeest compleet.