Vergaderarrangementen

vergaderarrangementen vergaderarrangement bedrijfsevenement personeelsevenementVergaderarrangementen; Wij bieden u de keuze uit vier verschillende vergaderarrangementen, afhankelijk van het aantal uur dat u bij ons verblijft en uw interesse in activiteiten en/of workshops. Hèt EvenementenTeam regelt graag een leuke locatie voor u! Uiteraard kunnen wij ook in overleg met u een vergaderarrangement op maat samenstellen, eventueel inclusief overnachting(en).  Maak uw vergaderarrangement WKR-proef door uw vergaderarrangement op uw eigen locatie te doen. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u!

 

De genoemde prijzen zijn een indicatie voor het arrangement. U ontvangt van ons een passende offerte met daarin al uw wensen verwerkt.

 

Onderstaand het overzicht van de mogelijke workshops en spelprogramma’s die tijdens vergaderarrangementen gedaan kunnen worden. Het is ook mogelijk om vergaderarrangementen met elkaar te combineren.

 

Opties workshops tijdens uw vergaderarrangement:

 

Ook kunt u ervoor kiezen om een spelprogramma toe te voegen aan een vergaderarrangement. Onderstaand een aantal mogelijkheden van stadsspellen.

 

Tot slot kunt u er ook voor kiezen om uw collega’s op te peppen met een wolact of een improvisatietheater/ improvisatieworkshop.

 

Heeft u vragen over een workshop of spelprogramma of staat de workshop/ het spelprogramma van uw keuze er niet bij? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via 085-25 00 655 of info@evenemententeam.nl.