Bedrijfsuitje op maat

 

Bedrijfsuitje op maat organiseren wij niet alleen vóór u, maar vooral mét u. Vindt u het leuk om zelf iets te organiseren, maar kunt u wel wat hulp gebruiken? Hèt EvenementenTeam helpt u hier graag mee. Door onze jarenlange ervaring en vele samenwerkingspartners kunnen wij u alle benodigdheden bieden die u nodig heeft voor een spectaculair bedrijfsuitje op maat. En tegen een scherpe prijs!

 

bedrijfsuitje op maatBedrijfsuitje op maat 1

 

Een bedrijfsuitje op maat ?

Hèt EvenementenTeam biedt tal van leuke en originele bedrijfsuitjes (op maat) aan, maar misschien wilt u liever een écht uniek bedrijfsfeest. Samen met u stellen wij een bedrijfsuitje op maat samen dat geheel op uw wensen aansluit en u en uw collega’s een onvergetelijke dag zal bezorgen. Dacht u aan een Las Vegas thema waar ook gedanst kan worden? Wij regelen de casinotafels, de catering, een verlichte dansvloer en natuurlijk een DJ met licht en geluid. Heeft u toch liever een feest in tropische sferen? Dan voegen we, naast de verlichte dansvloer en de DJ met licht en geluid, toch gewoon een sambashow en een echte cocktailbar toe aan uw arrangement. Ook wanneer u opzoek bent naar een avond vol humor en satire bent u bij Hèt EvenementenTeam aan het juiste adres. Wij regelen de perfecte stand up comedian voor uw bedrijfsfeest! U begrijpt het al; alles is mogelijk bij Hèt EvenementenTeam.

 

Hiernaast vindt u een overzicht van alle mogelijkheden die uw bedrijfsfeest tot een onvergetelijke dag zullen maken.  Staat uw entertainment er niet tussen. Geen probleem! U kunt telefonisch contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken, tel: 085-25 00 655 of  stuur ons een mailtje naar info@evenemententeam.nl

 

Stel zelf uw bedrijfsuitje op maat samen met het maatwerk van ons evenementenbureau.