Barbecue workshop

Kookworkshop barbecue workshop barbecueworkshop workshop barbecue kookworkshopsBarbecue workshop; Er gaat niets boven het genieten van een heerlijke maaltijd in de buitenlucht, in het gezelschap van collega’s tijdens uw bedrijfsuitje van Hèt EvenementenTeam. Tijdens deze zomerse barbecue kookworkshop zult u diverse vlees en visgerechten gaan bereiden onder begeleiding van professionele koks. Hierbij maakt u ook geheel zelf de marinades en sauzen klaar. Tijdens deze leuke Barbecue workshop komen ook diverse snijtechnieken en grilltechnieken aan bod zodat u erachter komt hoe u de lekkerste barbecue zelf maakt. Dus kokkerel lekker mee in een Barbecue workshop en maak kennis met allerlei bereidingstechnieken en de lekkerste gerechten.

 

Onder het genot van een hapje en een drankje tonen getrainde professionals u tijdens deze gevarieerde workshop gedurende een aantal uren hoe u een compleet menu voor meerdere personen op uw barbecue kunt bereiden. Hierbij komen uiteraard de meest gebruikte technieken uitgebreid aan bod en ontvangt u tevens nuttige tips met betrekking tot bijvoorbeeld aansteken, onderhoud en praktische accessoires Voor ieder niveau dus zowel voor enthousiaste beginners als semi-professionals. Voor ieder type groep, waarbij voor bedrijven zelfs programma’s op maat gemaakt kunnen worden. Maar ook voor ieder seizoen. Want barbecueën kan het hele jaar door doen.

 

Barbecue workshop combineren?

Barbecue workshop is goed te combineren met een sportieve sportdag of een bedrijfsuitje op het strand. Voor vragen belt u met onze  medewerkers via 085-25 00 655  of stuur een mail naar info@evenemententeam.nl en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

 

Bedrijfsuitjes 49 Spelprogramma'sBedrijfsuitjes  offerte