Improviseren

ImproviserenWorkshop improviseren; managers gaan steeds meer management op maat leveren door de groeiende aandacht voor het individu binnen een organisatie. Om in te spelen op de specifieke situatie van een medewerker zijn flexibiliteit en creativiteit nodig.

 

 

Tijdens de workshop improviseren van Hèt EvenementenTeam proberen de ervaren acteurs een setting te creëren waarin veel lol is en tegelijk veel wordt opgestoken. De eigen organisatie kan hierbij het uitgangspunt zijn in meer of mindere mate. Er is een sfeer van lering, vermaak en waardering. Door de improvisatie is de werkvorm spannend. De spelers moeten kunnen reageren op onbekende en onverwachte situaties en kunnen overvallen worden door een onverwacht verloop van het spel. De medewerkers moeten dan ook goed kunnen samenwerken.

 

Locatie:
De workshop improviseren is in vrijwel heel Nederland mogelijk.

Vind bij ons organisatiebureau een passende workshop voor uw teamuitje. Kijk voor een compleet overzicht van de workshops van Hèt EvenementenTeam op www.workshopteam.nl of bel 085-25 00 655 en stel uw vraag aan één van onze medewerkers.

 

Workshop improviseren improvisatie workshop Workshop improvisatie