Vliegers maken

Vliegers maken; Vliegeren op het strand is natuurlijk heerlijk, maar wordt uiteraard nog leuker na de workshop vliegers maken tijdens uw personeelsuitje van Hèt EvenementenTeam! U gaat namelijk tijdens deze workshop uw eigen vlieger decoreren. Onder begeleiding van professionele instructeurs in kleine groepen zelf een vlieger maken. U kunt kiezen voor een makkelijke opdracht om in groepen een vliegermodel te maken. Maar het is ook mogelijk om uw collega’s opdracht te geven waaraan de vlieger moet voldoen – en alle benodigde materialen natuurlijk -, waarna zij hun eigen creativiteit de vrije loop kunnen laten. Het leuke van dit laatste is, dat elke groep een compleet andere vlieger zal maken. Het is belangrijk dat de collega’s goede communicatieve vaardigheden hebben. Op aanvraag is er een prijs voor de groep die het beste heeft gepresteerd. De vliegers worden dan beoordeeld op creativiteit, originaliteit en vliegeigenschappen.

 

Op het moment dat de vliegers klaar zijn en naar buiten gedragen worden waar zij voor het eerst de lucht in gaan zult u zien dat het ineens erg interessant wordt als de zelf gemaakte vlieger goed en hoog de lucht in gaat. Kortom een geslaagde workshop als u de samenhang op het werk wil bevorden of de communicatie onderling wilt verbeteren.

 

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Uw eigen gemaakte vlieger mee naar huis
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

 

Workshop vliegers maken combineren?

Uiteraard kan de workshop vliegers maken gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner, andere activiteiten of spetterend strandfeest. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij of heeft u vragen over de workshop vliegers maken? Neem dan contact op via ons telefoonnummer 070 – 756  75 00 of ons mailadres info@evenemententeam.nl en stel uw vraag aan één van onze medewerkers. Bekijk óók ons volledig overzicht van strandfeesten.

 

Locatie:
De workshop vliegers maken is vrijwel in heel Nederland mogelijk.

 

Let op: voor de workshop vliegers maken geldt een minimale deelname van 15 personen!

 

Workshops 24 Workshops CreatiefBedrijfsuitjes  offerte