Powerkiten

powerkitenPowerkiten; Tijdens het Powerkiten van Hèt EvenementenTeam  zult u vliegeren met speciale zeer krachtige vliegers. Vliegeren is en blijft een uitdagende, spectaculaire strandactiviteit. Tijdens uw personeelsuitje leren onze gediplomeerde instructeurs u hoe u een vlieger moet oplaten, hoe u ermee moet sturen en hoe de vlieger uiteindelijk weer neergelaten kan worden. De kites zijn krachtige vliegers waarbij uw armen, afhankelijk van de windkracht, het nodige te verduren zullen krijgen. Zowel beginners als gevorderden bieden wij op maat gemaakte voorlichting aan. Iedereen zal versteld staan over de kracht die vrijkomt tijdens het Powerkiten.

 

Vanwege de kracht die de powerkites opwekken, moet de sport zorgvuldig worden beoefend in een veilige omgeving en met goed materiaal. Een helm is vaak aan te raden, aangezien de kiter soms van een flinke hoogte naar beneden kan komen. Deze vorm van kitesurfen kan overigens voor zowel de beoefenaar, als ook diens omgeving gevaarlijk zijn. Al wordt het powerkiten tot de extreme sporten gerekend, toch zijn er ook verschillende niveaus van deze sportbeoefening die veel minder gevaarlijk zijn. Zoals trainingkiten en bodydraging.

 

Inclusief

  • Instructeurs
  • Materialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

 .

Workshop powerkiten combineren?

Maak uw personeelsuitje compleet door de strandactiviteit powerkiten te combineren met een vergaderarrangement, andere leuke activiteiten of een heerlijke barbecue op het strand. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma’s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via ons telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

 

 Let op: voor de activiteit  powerkiten geldt een minimale deelname van 15 personen!

 

Spelprogramma's 29 WorkshopsBedrijfsuitjes  offerte