Discgolf

Discgolf; De workshop Discgolf van Hèt EvenementenTeam is een activiteit waarbij er twee traditionele spellen gecombineerd worden, namelijk: golf en frisbeeën. De golfclubs zullen worden vervangen door uw eigen handen. U legt met de frisbee een uitdagend parcours af. Tijdens dit personeelsuitje is het de bedoeling om in zo min mogelijk worpen, de holes te bereiken. Voor de winnaar van het Discgolfen zullen wij een passende prijs verzorgen!

 

Het disc golf is een sport die in veel opzichten lijkt op het traditionele golf. In plaats van een bal en stokken, gebruiken spelers een vliegende schijf of frisbee. De sport werd in 1970 geformaliseerd en net als met “balgolf” is het doel om elke hole in zo min mogelijk slagen te bereiken (of, met betrekking tot disc golf, in zo min mogelijk worpen). Een golfschijf wordt vanaf de tee naar een doel geworpen dat de “hole” is. De hole kan een aantal verschillende doelen zijn; het meest gebruikelijk is een polehole, een metalen mand die op een stok staat. Als een speler over de fairway loopt, moet hij of zij elke worp uitvoeren vanaf de plek waar de vorige worp geland is. De bomen, struiken en terreinveranderingen in en rond de fairways verzorgen uitdagende hindernissen voor de disc golfer. Ten slotte moet de putt landen in de mand en dan is de hole uitgespeeld. Het disc golf deelt de vreugdes en frustraties van het traditionele golf: een lange put respectievelijk het raken van een boom.

 

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

 

Strandactiviteit discgolf combineren?

Uiteraard kan de strandactiviteit discgolf gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

 

Locatie:
De strandactiviteit discgolf  is vrijwel op alle stranden in Nederland mogelijk.

 

Let op: voor de activiteit discgolf geldt een minimale deelname van 15 personen!
 

 

Spelprogramma's 19 Workshops CreatiefBedrijfsuitjes  offerte