Branding Raften

BrandingraftenBranding Raften; Het Branding Raften van Hèt EvenementenTeam  is een echte aanrader voor degene die van actie houden! Een raft is een rubberboot met plaats voor ongeveer acht personen. Om door de branding te komen zal er goed samengewerkt moeten worden: u moet tegelijk peddelen, tempo maken én sturen. Alleen met een goede teambuilding lukt het om door de golven te komen en uiteindelijk terug te varen. Natuurlijk is het Branding Raften ook mogelijk in wedstrijdverband. U gaat met meerdere teams tegelijk, rennend vanaf het strand, op volle snelheid richting de zee. Tempo, ritme, knallen door de branding, het gevecht, terug surfen naar de koppositie, en dan de finish… Dit is dé perfecte uitdaging voor het ultieme bedrijfsuitje van Hèt EvenementenTeam! Welk team werkt het best samen en wint uiteindelijk de wedstrijd Branding Raften?

 

Mocht de branding minder hoog zijn dan hebben we genoeg leuke activiteiten om te doen op het water, in ieder geval staat deze activiteit borg voor fun en beleving.

 

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

 

Workshop brandingraften combineren?

Uiteraard kan de actieve workshop brandingraften gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Locatie:

De activiteit brandingraften is niet in heel Nederland mogelijk, vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Let op: voor de activiteit brandingraften geldt een minimale deelname van 15 personen!

 

 

Spelprogramma's 29Workshops Bedrijfsuitjes  offerte