Blokarten

blokarten strandactiviteit blokarten blokart strand activiteit blokartenBlokarten; De strandactiviteit Blokarten van Hèt EvenementenTeam staat garant voor een spectaculair personeelsuitje op het strand! Een aantal jaar geleden is de blokart vanuit Nieuw Zeeland ‘overgewaaid’ naar Nederland. De Blokart is door Paul Beckett ontworpen in Nieuw-Zeeland. Zijn idee was om een landzeilwagen te maken die door een brede doelgroep gebruikt zou kunnen worden.

 

Het Blokarten is een enerverende en uitdagende sport, en is ook nog eens heel makkelijk en snel te leren. Voor iedereen die van snelheid en veel wind houdt, is deze workshop Blokarten dé perfecte activiteit. Als u aankomt, staan de karts al gereed voor gebruik en kunt u na een korte instructie al aan uw eerste Blokart avontuur beginnen. U beheerst aan het einde van de workshop de basisvaardigheden van het Blokarten.

 

Inclusief

  • Begeleider
  • Materialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

 

Strandactiviteit blokarten combineren?

Uiteraard kan de strandactiviteit blokarten gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of spetterend strandfeest. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

 

Locatie:

De strandactiviteit blokarten is niet op alle stranden in Nederland mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Let op: voor de strandactiviteit blokarten geldt een minimale deelname van 15 personen!
 

Bedrijfsuitje 39 Workshops Bedrijfsuitjes  offerte