Flashmob maken

Workshop flashmob makenWorkshop flashmob maken; tijdens de workshop flashmob maken worden muziek en dans gecombineerd tot één hilarisch uitje. Samen met een professionele dansinstructeur of dansinstructrice wordt er een speciale dansact voorbereid. Deze dans wordt vervolgens als flashmob op een openbare plek opgevoerd.

 

Voordat de flashmob opgevoerd wordt, wordt de dans eerst in een ruimte voorbereid. Kies uw eigen nummer en dans er lekker op los. Zodra iedereen de pasjes onder de knie heeft, kan de flashmob uitgevoerd worden. Deze flashmob zorgt gegarandeerd voor een verrast publiek en voor positieve reacties. Maar niet alleen de omstanders zien een
leuke act, ook het uitvoeren is een hele belevenis. Dit alles wordt natuurlijk gefilmd,
zodat u thuis nog eens kunt nagenieten van deze hilarische en bijzondere dag.

 

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Na afloop ontvangt u het filmpje digitaal
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

 

Workshop flashmob maken combineren?

Uiteraard kan de workshop flashmob maken gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 070 – 756 75 00 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

 

Locatie:
De workshop flashmob maken is vrijwel in heel Nederland mogelijk.

 
Let op: voor de workshop geldt een minimale deelname van 15 personen!
 
 
offerte