Sushi maken

Workshop Sushi makenSushi maken; u leert zowel eenvoudige als ingewikkelde varianten van sushi maken tijdens deze workshop. Doordat de Japanse hapjes samen worden gemaakt is deze workshop goed voor de teambuilding. Daarnaast is het een gezellige bezigheid, geeft het een goede sfeer en is de sushi ook nog eens gezond. Na afloop van de workshop sushi maken van Hèt EvenementenTeam wordt er dan ook genoten van de zelfgemaakte sushi onder genot van saké en groene thee.

 

Ook vegetariërs zijn van harte welkom tijdens de workshop sushi maken. De ingrediënten voor de sushi zijn namelijk erg gevarieerd zodat u ook overheerlijke (vegetarische) sushi kunt maken.

 

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Genieten van uw eigen gemaakte sushi
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

 

Workshop sushi maken combineren?

Uiteraard kan de workshop sushi maken gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

 

Locatie:
De workshop sushi maken is vrijwel in heel Nederland mogelijk.

 

Let op: voor de workshop sushi maken geldt een minimale deelname van 15 personen!
 
 

Bedrijfsuitjes 55 Spelprogramma's Bedrijfsuitjes  offerte