Bonbons maken

Bonbons maken

Workshop bonbons maken; iedereen houdt van chocolade. In chocolade zit een stofje (theobromine) dat appelleert aan onze geluksgevoelens… Daarnaast hebben de anti-oxidanten in cacao ook een preventieve werking met betrekking tot hart- en vaatziekten. Denk bij de volgende bonbon dan ook niet alleen aan de calorieën, maar ook aan de positieve effecten op uw lichaam. De bonbons zullen dan ook lekkerder smaken.

 

Tijdens deze unieke workshop van Hèt EvenementenTeam leert u veel over chocolade en gaat u zelf bonbons maken. Met diverse ingrediënten gaat u aan de slag om diverse soorten vullingen te maken. Na afloop neemt u uw heerlijk zelfgemaakte bonbons mee naar huis. Een zeer smaakvolle workshop waarbij u uiterst zult genieten.

 

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Genieten van uw eigen gemaakte bonbon
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

 

Workshop bonbons maken combineren?

Uiteraard kan de workshop bonbons maken gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

 

Locatie:
De workshop bonbons maken is vrijwel in heel Nederland mogelijk.

 

Let op: voor de workshop bonbons maken geldt een minimale deelname van 15 personen!

 

Culinaire workshop bonbons makenbonbons maken culinaire workshopchocolade maken