Zwaardvechten

workshop zwaardvechtenWorkshop zwaardvechten; beschikt u over strategische kwaliteiten, handelt u vaak op het juiste moment en werkt u graag doelgericht? Tijdens de workshop zwaardvechten van Hèt EvenementenTeam zult u deze eigenschappen nog verder ontwikkelen. Door fysieke inspanning, moed en besluitvaardigheid zult u leren te handelen als een echte Japanse samoerai.

 

U zult in tweetallen oefenen met houten zwaarden. Telkens is er één aanvaller en één verdediger. Bij het vorderen van de workshop wordt de druk geleidelijk verhoogd. Op deze manier wordt tijdens de workshop zwaardvechten uw stressbestendigheid getest en getraind en werkt u aan

uw besluitvaardigheid zonder dat u hier erg in heeft.

 

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

 

Workshop zwaardvechten combineren?

Uiteraard kan de workshop zwaardvechten gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Locatie:
De workshop zwaardvechten is vrijwel in heel Nederland mogelijk.

 

Let op: voor de workshop zwaardvechten geldt een minimale deelname van 15 personen!

 

Actieve workshops zwaardvechten Workshops actief capoeira Capoeira cursus, sportieve workshop