Schermen

Actieve workshop Schermen

Workshop Schermen; net als in de film van Zorro, waarbij de drie musketiers spannende gevechten aangaan, gaat u tijdens de workshop Schermen van Hèt EvenementenTeam de strijd aan tijdens een ouderwets duel! Op een luchtige en eenvoudige wijze worden de basistechnieken behandeld. U leert zowel de elementaire aanval- als verdedigingstechnieken. Vervolgens zult u dan ook daadwerkelijk gaan duelleren. De juiste materialen en veiligheidsregels zullen uiteraard ook aan de orde komen. Iedere deelnemer krijgt een schermsabel, een beschermend masker en speciale kleding.

 

De workshop schermen van Hèt EvenementenTeam wordt verzorgd door een ervaren en gediplomeerd leraar. Eventueel kan deze workshop bij mooi weer buiten plaatsvinden. Steekwoorden die de workshop schermen omschrijven zijn actie, reactie, spelelement, spanning en ontlading.

 

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

 

Workshop schermen combineren?

Uiteraard kan de workshop schermen gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

 

Locatie:
De workshop schermen is vrijwel in heel Nederland mogelijk.

 

Let op: voor de workshop schermen geldt een minimale deelname van 15 personen!
 

 

Workshops actief, cursus actiefWorkshops Actief, actieve cursus Workshop schermen