Handboogschieten

Workshop HandboogschietenWorkshop handboogschieten; heeft u ooit in de schoenen van Robin Hood of Willem Tell willen staan? En heeft u altijd al eens willen proberen om een doel vanaf grote afstand te beschieten met een handboog? Dit is mogelijk tijdens de workshop kruisboog- en handboogschieten van Hèt EvenementenTeam.

 

Oefenrondes en een ervaren instructeur leren u de techniek en de veiligheid van het handboogschieten. Naarmate u vordert in de oefenrondes, leert u de materialen ook steeds meer te vertrouwen. De workshop wordt afgesloten met een echte competitie, waarbij u en uw collega’s de strijd met elkaar aan gaan. Wie zal deze winnen?

 

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

 

Workshop handboogschieten combineren?

Uiteraard kan de workshop handboogschieten gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de activiteit van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Locatie:
De workshop handboogschieten is vrijwel in heel Nederland mogelijk.

 

Let op: voor de workshop handboogschieten geldt een minimale deelname van 15 personen!

 

Spelprogramma's 29Workshops Bedrijfsuitjes  offerte