Brandweer voor een dag

Brandweer voor een dagWorkshop brandweer voor een dag; brandweermannen zijn heldhaftige mensen die het vuur bestrijden. Tijdens de workshop brandweerman voor een dag van Hèt EvenementenTeam, gebruikt u nu zelf alle gereedschappen om de strijd tegen de hitte aan te gaan. Na een korte uitleg van een ervaren brandweerman, gaat u aan de slag. Er worden veel leerzame punten aangebracht, zoals het gebruik van een poederblusser en het bestrijden van (kleine) branden in huis. De combinatie van zowel ontspannend leren als actief bezig zijn, levert een uniek bedrijfsuitje op.

Inclusief

  • Workshopbegeleider
  • Workshopmaterialen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

 

Workshop brandweer voor een dag combineren?

Uiteraard kan de actieve workshop brandweer voor een dag gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of andere leuke activiteiten. Staat de workshop van uw keuze er niet bij? Bekijk het volledig overzicht van onze workshops en spelprogramma´s of stel uw vraag aan één van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-25 00 655 of het mailadres info@evenemententeam.nl.

Locatie:
De activiteit brandweer voor een dag is niet in heel Nederland mogelijk, vraag ons naar de mogelijkheden.

 
Let op: voor de workshop brandweer voor een dag geldt een minimale deelname van 15 personen! 
 
 

actieve cursus brandweer voor een dag Brandweer voor een dag sportieve activiteitbrandweer voor een dag actieve workshop