Sinterklaas spelen

Sinterklaas spelen; Rond Sinterklaas is er altijd van alles te doen en staat heel Nederland op zijn kop.  Of het nu gaat om ‘Abseil Pieten’ in uw optocht een spellenpakket op werk of tijdens uw bedrijfsuitje of gewoon een pak voor uw hulp Sint en Piet. Hèt EvenementenTeam is u daar graag mee van dienst.

 

Abseil Pieten

Zwarte Pieten lopen op het dak en dat weet iedereen! Dus met onze ‘abseil Pieten’ heeft u een spectaculaire act die helemaal in het verhaal past. Als u voor Sinterklaas, het publiek en een dak of toren zorgt dan doen de Pieten de rest!

 

Hulp-Piet Spelcircuit

Samen met Sinterklaas heeft Hèt EvenementenTeam, op basis van de benodigde pieten vaardigheden, een aantal testen (spellen) ontwikkeld. Hiermee kunt u  samen met uw collega’s (en kids) laten zien of ze over de nodig vaardigheden beschikken om een goede helper van de Sint te zijn

De spellen zijn:

  • Sint’s Klimmuur (klimwand)
  • Pakjes Race (met opblaasbare stormbaan)
  • Schoorsteen Gooien
  • Chocolade Letter Race
  • Sint en Piet Stapelen
  • Americo Vangen

 

Pepernoten-uit-blik Gooien

Zoals u weet komen de pepernoten vanuit Spanje in blik, een bijzonder populair spel onder de zwarte pieten is een wedstrijd blik gooien met lege pepernoot blikken. Daag uw collega’s uit en kom erachter wie de echte ‘ pepernoten uit blikgooier’ is!

 

Uiteraard kunnen de Sinterklaas spelen gecombineerd worden met een heerlijke lunch, diner of spetterend themafeest. Staan de activiteiten van uw keuze er niet bij? Neem contact op met één van onze medewerkers via 085-25 00 655 of per mail via info@evenemententeam.nl.

 

Locatie:

De Sinterklaas spelen is in vrijwel heel Nederland mogelijk.

 

Sinterklaas spelen