Sinterklaasfeest

Sinterklaasfeest; De maanden november en december staan altijd in het teken van de grootste traditie die Nederland kent: de komst van Sinterklaas! Bent u op zoek naar een uniek Sinterklaasfeest wat u samen met uw werknemers en uw gezin wilt vieren? Het EvenementenTeam helpt u graag bij de organisatie hiervan! Voor de organisatie van een complete Sinterklaas bedrijfsfeest, voor het inhuren van een Sinterklaas en zijn Pieten of voor leuke interactieve Sinterklaasshows bent u bij Het EvenementenTeam aan het juiste adres.

 

Sinterklaasfeest Sinterklaasfeest 1

 

Naast originele en spetterende Sinterklaasshows hebben wij voor de kinderen nog veel meer! Hierbij kunt u denken aan een Sinterklaas knutseltafel, acrobaat pieten, een Sinterklaas springkussen, een kinderdisco en natuurlijk alle leuke Sinterklaas spellen! Wij verzorgen op aanvraag een compleetfeest met veel spectakel en acrobatiek door de acrobaatpieten. Of wat dacht u van een Sinterklaas gevierd met een speurtocht naar de “verdwenen” cadeautjes. Samen met Sinterklaas en Zwarte Piet een “spoor” volgen van hele kleine pakjes strooigoed door het pand. We hebben de kinderen om de beurt naar zo’n “spoor” laten zoeken tot we bij het kantoor van “vergeetachtige Piet” kwamen waar de pakjes allemaal bleken te liggen…..Directeur Piet

Drie keer raden van wie het kantoor van “vergeetachtige Piet” was…

 

Voor een voorstel op maat of voor de mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kunt u doen per mail: info@evenemententeam.nl of telefonisch: 070 – 756 75 00.

 

Maak met één van onze thema’s uw personeelsfeest compleet.