Nieuwjaar

Nieuwjaar; Sluit het jaar goed af met een feestelijke avond, een gezellige borrel of een originele kersttest. Hèt EvenementenTeam biedt een scala aan mogelijkheden voor de perfecte afsluiting van het jaar. Hieronder vindt u een van de vele mogelijkheden die Hèt EvenementenTeam voor u kan verzorgen.

 

Nieuwjaar is altijd leuk om te vieren: oliebollen, vuurwerk, drank en gezelligheid. Naast een Nederlandse Nieuwjaarsfeest kunnen wij ook een Chinees nieuwjaarsfeest organiseren.

Wilt u een heel bijzonder en echt ‘op maat gemaakt’ nieuwjaarsfeest! Een bijzonder feestthema dat nog niet eerder door iemand anders is gebruikt. Wij kunnen u helpen om jullie wensen vorm te geven in een sprankelend feestconcept.

Chinees Nieuwjaarsfeest

Op aanvraag organiseren wij voor uw bedrijf ook graag een Chinees Nieuwjaarsfeest. Het Chinese nieuwjaarsfeest wordt gevierd op de eerste tot en met de vijftiende dag van de eerste maand van de Chinese kalender. Tegenwoordig duurt het echter geen 15 dagen meer maar is het teruggebracht tot een week. Een andere naam voor het Chinese Nieuwjaarsfeest is Chinees Lentefeest. Het wordt bepaald volgens de maankalender. Per jaar heeft de Chinese kalender 12 of 13 maanden. De maanden zelf hebben 29 of 30 dagen. En zeven maal in negentien jaar tijd wordt een extra dertiende schrikkelmaand ingevoegd. Het jaar begint op de tweede nieuwe maan na de zonnewende van 21 december. Hierdoor valt het jaarlijks op een andere dag maar in ieder geval niet voor 21 januari en niet na 20 februari.

 

Voor een voorstel op maat of voor de mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kunt u doen per mail: info@evenemententeam.nl of telefonisch: 070 – 756 75 00.

 

 Maak met één van onze thema’s uw personeelsfeest compleet.