Kersttest

Kersttest Kersttest! Twee presentatoren komen dansend, zingend en knipogend op. De zaal zit vol kandidaten die verdeeld worden in groepen. De eerste opdracht is om per groep een kerststrijdkreet te verzinnen en deze vervolgens in typische kerstklanken ten gehore te brengen. En dan gaat de test beginnen!

 

 

Wanneer vierde men voor het eerst kerst? Bestaat er ook een kerstvrouw? Wat is de oorsprong van een kerstbal? Inhoudelijke vragen worden op komisch gemaakt en humoristische vragen worden ineens leerzaam! Competitie, samenwerking, maffe multiple choice vragen en open vragen, waar een snel groepsoverleg absoluut noodzaak is komen allemaal terug in de kersttest.

 

U hoort het begin van een lied, “Kling klokje klingelingeling…”, maar hoe gaat het verder? “All I need for Christmas is…” lijkt makkelijker, maar het lied is verraderlijk. Welke groep kan het beste nazingen, doorzingen, afzingen en meezingen?

 

De finale van de kersttest is individueel. Op het podium strijden de deelnemers uit de beste groep om de eer en de kerstprijs!

Voor meer spelprogramma’s kijk u op Workshopteam.nl

 

Maak met één van onze thema’s uw personeelsfeest compleet.

 

Bedrijfsuitjes 69Bedrijfsuitjes  offerte