Briljant Winter

feestdagenBriljant winter; De thermometer geeft lage temperaturen aan, de dagen worden korter, een laagje ijs verschijnt op de sloten en meren, de weilanden worden wit en de wegen worden glad. Voorkom dat u of uw medewerkers in een winterdip raken en vier deze Briljant Winter samen met uw collega’s! Briljant Winter zorgt ervoor dat de winterdip geen kans maakt.

 

Als uw gasten over de rode loper hun weg naar binnen wanen, worden zij opgewarmd door de warme klanken van de Kristal Baronessen. De Kristal Baronessen verwelkomen de gasten op een zeer verhelderende wijze met meerstemmig gezang. De Kristal Baronessen zullen tijdens Briljant Winter samen met u het kristal laten klinken.

 

Na dit overweldigende ontvangst zullen uw gasten de warme klanken volgen. Binnen komen niet alleen de klanken van het lounge duo u tegemoet, u zult ook verrast worden door de overheerlijke geuren van het buffet. Terwijl u geniet van de lekkernijen, speelt het duo jazzy en lounge achtergrondmuziek. Het dessert zal u worden aangeboden door de Kristal Baronessen. De Kristal Baronessen zijn opvallend en vrouwelijk. Een contact met deze aparte, statige en mysterieuze dames is een onvergetelijke ontmoeting. Met een schaal vol zoetigheid zullen zij uw gasten van een dessert voorzien.

 

Na het diner wordt het muzikale duo afgewisseld door de DJ. Hij zal ervoor zorgen dat alle gasten met de voeten op de verlichte dansvloer staan. Dit doet hij echter niet alleen! De DJ wordt muzikaal ondersteund door een saxofonist. Voor diegene die toch liever kijken, is er voldoende te doen. U kunt een drankje gaan halen bij de Ice bar of heeft u zin om een rondje te schaatsen op de schaatsbaan? Alles is mogelijk! Deze winterse gezelligheid zult u niet snel willen vergeten. Om hiervoor te zorgen, is er een fotogastenboek. Een authentiek fototoestel op levensgroot formaat waar uw gasten in kunnen en ouderwets in het bolletje moeten knijpen om de foto te maken. De foto wordt geprint en de gasten kunnen deze direct mee naar huis nemen.

 

Maak met één van onze thema’s uw personeelsfeest compleet.

 

Themafeesten 99 Bedrijfsuitjes  offerte