Latin Spirit decor

Latin Spirit decor; Het Evenemententeam heeft de juiste decorstukken voor de gewenste sfeer van een Latin Spirit Party. Van levensechte gevels tot een heuse fontein: uw feest wordt gevierd in een Latijns-Amerikaanse stijl. Veel van de decorstukken die wij u bij dit thema aanbieden komen uit Disneyland of zijn gebruikt bij grote presentaties en festivals. Daarom garanderen wij u de hoogste kwaliteit decorstukken tijdens uw Latin Spirit Party!

 

CasaFontein

 

Specificatie van het Latin Spirit decorpakket

  • Huis, rood (2,71 m x 3,74 m x 65 cm)
  • Huis, zandkleur (2,71 m x 4,96 m x 65 cm)
  • ‘Real fabrica de maraenas’, groen pand (4,05 m x 4,69 m x 65 cm)
  • Fontein op 220 Volt (2,25 m x 2,40 m)
  • Ingepakte balen, tabacco, tea, cacao  (50 cm x 50 cm x 50 cm)
  • Paneel Havanna’s (1,43 m x 34 cm)
  • Paneel Vacanciones a la playa (1,25 m x 2,46 m)

 

Optioneel

Het EvenementenTeam kan verschillende workshops en showelementen in de stijl van Latin Spirit aan uw decorpakket toevoegen om uw avond compleet te maken. Wij bieden bijvoorbeeld een workshop sambadansen, een samba limbo vuurshow en een brassband, die gegarandeerd voor een onvergetelijke avond zullen zorgen. Voor meer informatie over ons entertainment kunt u contact met ons opnemen.

 

Kosten
Prijzen van decorstukken zijn op aanvraag.  Wij maken offertes altijd op maat, waardoor wij geen standaard pakketprijzen hanteren. Op- en afbouw van de decorstukken is voor uw eigen rekening. Echter is het tegen betaling ook mogelijk om het DecorTeam daarvoor in te huren. De prijzen van de decorstukken en de opbouw van de decorstukken zijn afhankelijk van de locatie.

 

Maak met één van onze thema’s uw personeelsfeest compleet. Vraag hier direct een vrijblijvende offerte van latin spirit decor aan.

Onze decorstukken worden alleen verhuurd in combinatie met een geheel verzorgde bedrijfsfeest inclusief catering entertainment vanaf 80 person! Wij verhuren geen decorpakketten los!