Mime acts animatie en straattheater

mime acts animatie en straattheater acteurs typetjesHeeft u al eens een levende tafel gezien, of catering die undercover blijkt te zijn? Tijdens uw evenement worden de gasten hartelijk ontvangen door twee gastheren die een speciale act opvoeren of ze worden gedurende het evenement of diner rijkelijk vermaakt. Hèt EvenementenTeam heeft een ruim aanbod aan mime acts animatie en straattheater.

 

Hieronder vindt u enkele voorbeelden. Voor een compleet overzicht van mime acts animatie en straattheater  verwijzen wij u graag door naar onze website www.acteurs-typetjes.nl.

 

Ontvangst act (DUO) Dit keurig geklede duo ontvangt uw gasten, wat meteen het ijs breekt. Het duo gedraagt zich als de eigenaren van de locatie, maar al snel wordt duidelijk dat de twee mensen niet helemaal lijken te sporen… De gastheer oversprayt zijn haar met haarlak, en de gastvrouw laat de jassen pas ophangen voordat ze er uitgebreid aan heeft geroken. Dit onder het mom dat ze de jassen aan het einde van de avond makkelijk terug zal vinden. Normale karaktereigenschappen worden bij dit duo zo extreem uitvergroot, dat het absurd wordt zonder ‘overdone’ te zijn. Dat het om een act gaat, wordt later op de avond pas duidelijk en daarom zullen de gasten vanaf moment één entertaint worden.

Prijsindicatie: € 995,- excl. BTW en excl. reiskosten o.b.v. maximaal 3 uur

 

Catering undercover De bediening op uw evenement is goed, totdat het de gasten gaat opvallen dat er een serveerster wijnflessen behandeld als haar eigen dierbare kinderen, een ober langzamerhand dronken wordt en dat een ander met een meetlint alle glazen en messen herschikt tot in hun oorspronkelijke positie. De gasten zullen eerst schaamte voelen, waarna er gegiecheld zal worden in de zaal. Een deel van het gemeenschap zal namelijk al in de gaten hebben dat er een paar tussen zitten die niet helemaal sporen. Daarbij wordt er niet zo snel aan acteurs gedacht. Aan het einde van de avond zal men in de gaten krijgen dat het om een act gaat, wat een hele opluchting is voor uw gasten.

Prijsindicatie: € 995,- excl. BTW en excl. reiskosten o.b.v. maximaal 3 uur

 

De levende tafel (DUO) Zoals de naam al aangeeft: bij deze act gaat het om een levende tafel. Deze kan worden ingezet bij buffetten (zowel warm, koud als dessert). De borden staan op een Living Table en de begeleidster staat erachter. Op het moment dat een nietsvermoedende gast een bordje wilt pakken om de weg naar het buffet te vervolgen, komen er opeens gehandschoende handen uit de tafel die u het bord aanreiken. De reactie zal hilarisch zijn. De levende tafel is gek op kroelen, kietelen en de serveerster krijgt het behoorlijk lastig. Ook kan er een korte voorstelling van gemaakt worden.

Prijsindicatie: € 995,- excl. BTW en excl. reiskosten o.b.v. maximaal 3 uur

 

De kaas-act (DUO) Het personeel zal tijdens uw evenement kaasblokjes serveren. Echter wordt het geduld van de gasten tijdens deze act volledig op de proef gesteld. De dienbladen worden namelijk onbereikbaar hoog in de lucht gehouden. Wanneer de dienbladen dan eindelijk omlaag komen, zien de gasten dat er geen kaas op de dienbladen ligt, maar stukjes puur Hollandse gezonde appel. Succes verzekerd!

Prijsindicatie: € 995,- excl. BTW en excl. reiskosten o.b.v. maximaal 3 uur

 

Maak met mime acts animatie en straattheater uw personeelsfeest compleet.