Levende standbeelden

Levende standbeeld, typetjesU heeft het vast al eens meegemaakt: u loopt over straat en ziet een mooi standbeeld staan. Net wanneer u verder wilt lopen, knipoogt het standbeeld naar u. Zag u dat nou goed of heeft u het uzelf verbeeld? Wanneer u langer blijft kijken, ziet u dat het een levend standbeeld is; een sensatie om naar te kijken.

 

Het EvenementenTeam heeft een ruim aanbod aan levende standbeelden & dans- en bewegingstheater typetjes. Hieronder vindt u enkele voorbeelden. Voor een compleet overzicht van levende standbeelden verwijzen wij u graag door naar onze website www.acteur-typetjes.nl.

 

De Paspoppen (DUO)
Als klein meisje keek u altijd naar de etalagepoppen met de mooie kleren. De poppen kunnen op aanvraag, geheel naar uw wens, aangekleed worden. Voorbeelden hiervan zijn: Sinterklaas en Piet, de Paashaas en Cupido. Tijdens presentaties, openingen of zelfs in de etalage is deze act goed te gebruiken.
Prijsindicatie: € 1.035,- excl. BTW en excl. reiskosten o.b.v. maximaal 4 uur

 

De Vogelverschrikker (SOLO)
Vogelverschrikkers staan bekend als gevaarlijke mensen, maar eigenlijk is het een erg vredelievend persoon. Met veel gevoel zoekt de Vogelverschrikker contact met de gasten en door een sprookjesachtig bewegingsspel weet hij het publiek te vermaken. Op zijn stelten zal de Vogelverschrikker ver boven de rest van het publiek uitkomen.
Prijsindicatie: € 649,- excl. BTW en excl. reiskosten o.b.v. maximaal 4 uur

 

Pink Leedies (KWARTET)
De Pink Leedies staan bekend als keiharde business woman. Net als de Pink Leedies, zal de avond er strak en verzorgd uitzien. Uw evenement zal een stijlvolle invulling hebben en daarnaast zijn de Pink Leedies op verschillende wijze inzetbaar. Ze zijn los te boeken, maar ook in combinatie met bijvoorbeeld ‘Don Enzone’ zetten zij een classy performance neer.
Prijsindicatie: € 1.775,- excl. BTW en excl. reiskosten o.b.v. maximaal 4 uur

 

Zilveren Droom (DUO)
Deze twee zilverkleurige klassieke figuren passen perfect om uw ruimte mooi aan te kleden. Niet alleen is de Zilveren Droom decoratief, maar ook erg interactief. Voor elk themafeest, opening of andere gelegenheid zijn ze een geweldige aanvulling.
Prijsindicatie: € 1.035,- excl. BTW en excl. reiskosten o.b.v. maximaal 4 uur

 

Maak met één van onze thema’s uw personeelsfeest compleet.