Food acts

Food acts, acts voor bedrijfsfeestFood acts; De typetjes van de Food Acts zullen er alles aan doen om het uitserveren van diners of hapjes en drankjes het u zo leuk, verrassend en onvergetelijk mogelijk te maken.

 

Het EvenementenTeam heeft een ruim aanbod aan Food acts. Hieronder vindt u enkele voorbeelden. Voor een compleet overzicht van food acts verwijzen wij u graag door naar onze website www.acteurs-typetjes.nl.

 

De Klaverdames speltafel (DUO)
Wanneer kaarten in de verkeerde handen terecht komen, is het niet meer een onschuldig vermaak… Deze klaverdames maken er tijdens uw evenement een potje van. Echter zijn ze zeer bedreven in het vertellen van sterke verhalen. U zult de gehele avond blijven twijfelen: is het waar, of is het niet waar? Het handelsmerk en tevens passie van de dames is om spelletjes te spelen bij elke feestelijke gelegenheid. De dames zetten voor gastvrijheid ook hoog in, ze hebben verrassende troeven achter de hand en ze maken uw evenement compleet door u in de kaart te laten kijken.
Prijsindicatie: € 970,- excl. BTW en excl. reiskosten o.b.v. maximaal 3 uur (3x 45 min)

 

Les Deux Madames Josephines (DUO of SOLO)
Bij Les Deux Madames Josephines bereikt deftigheid een toppunt. Er is geen voornamere manier om het glas te heffen en een toost uit te brengen of een toespraak te beklinken. Bij de overtreffende trap van feestelijk zijn Les Deux Madames Josephines aanwezig. Zij schenken culinaire dranken, zoals Franse champagne, een Italiaanse spumante, Spaanse cava of een Duitse sekt. Zij schenken alles, zolang het maar bruist, bubbelt en tintelt. Ook krijgt u, om uw smaakpapillen compleet te maken, een overheerlijke Moester*. Alles moet echter met uw pink omhoog, vergeet dit niet! De dames letten scherp op beleefdheidsregels en omgangsnormen: etiquette, snappez-vous!

 

Deze act kan ook worden geboekt als wandelende cocktail bar en is exclusief catering.

Prijsindicatie: € 859,- excl. BTW en excl. reiskosten o.b.v. maximaal 3 uur (3x 45 min)

 

Signora Amorosa (Mini of Grande)
Signora Amorosa, geïnspireerd door de ‘koningin der bloemen’, maakt van ieder evenement een feest. Ze vertelt grappen, geeft advies over liefde en geluk, knoopt een praatje aan en stelt de gasten echt op hun gemak. Gasten die bij haar aan tafel komen voor een gesprek, ontvangen van haar een persoonlijk pakketje met geluk. Iedereen die daarbij denkt dat een buffet niet kan lopen, zal verbaasd zijn over de verborgen attracties die Signora Amorosa te bieden heeft. Deze act met een vleugje temperament, moet u gehoord, gezien en geproefd hebben.

Prijsindicatie:
Grande:  € 895,- excl. BTW en excl. reiskosten o.b.v. maximaal 3 uur (3x 45 min)
Mini solo: € 675,- excl. BTW en excl. reiskosten o.b.v. maximaal 3 uur (3x 30 min)
Mini duo: € 970,- excl. BTW en excl. reiskosten o.b.v. maximaal 3 uur (3x 30 min)

 

Maak met de food acts  uw personeelsfeest compleet.