Cabaret acts

Cabaret acts leuke typetjes acteursCabaret acts; Tijdens de cabaret acts die Het EvenementenTeam te bieden heeft staat entertainment absoluut centraal. De verschillende typetjes zullen er alles aan doen om het u zo goed mogelijk naar uw zin te maken.

 

Het EvenementenTeam heeft een ruim aanbod aan cabaret. Hieronder vindt u enkele voorbeelden. Voor een compleet overzicht van cabaret acts verwijzen wij u graag door naar onze website www.acteurs-typetjes.nl.

 

BBC-Act (TRIO)
Een combinatie van de ervaring van Russel met psychologie, communicatie, PR, acteren en komedie: daar staat de BBC act voor. Tijdens uw congres of bedrijfsevenement kan deze unieke act goed gebruikt worden. Tijdens de trainingspresentatie komen een aantal dingen aan bod: doelstellingen en thematiek van bedrijfscongressen, openingen, trainingen, verandermanagement, bedrijfsfeesten en evenementen. Op een hilarische wijze worden deze onderdelen besproken en gecoacht.
De interactieve act wordt afgewisseld met leerzame boodschappen en komische momenten. Door de interactie met het publiek (en daarbij een hoog hilariteitsgehalte), blijft de kern van de boodschap goed en lang hangen. Russel is geïnspireerd op de komische stijlen van de Monty Python groep en John Clees.
Prijsindicatie: € 2.450,- excl. BTW en excl. reiskosten o.b.v. ½ uur tot maximaal 4 uur

 

Maffiosi (TRIO)
De drie maffiabazen Antonio, Luigi en Giorgio zijn vanuit Sicilië naar Nederland gekomen. Helaas niet om van het mooie landschap te genieten, maar om iedereen op een slinkse manier op te lichten! Als iemand hen probeert tegen te werken, zullen ze dit echter niet zo makkelijk accepteren. Men kan dan nog maar één ding doen, namelijk: vluchten…
Prijsindicatie: € 2.199,- excl. BTW en excl. reiskosten o.b.v. maximaal 4 uur

 

News Flash (TRIO)
Onze reporters verzamelen de laatste nieuwtjes door rondjes door de zaal te lopen. De meest smeuïge en verschillende verhalen zullen worden doorverteld. Het lijkt erop dat de waarheid een beetje verdraaid is. De volgende dag zullen de verhalen in alle bladen komen te staan.
Prijsindicatie: € 2.199,- excl. BTW en excl. reiskosten o.b.v. maximaal 4 uur

 

Securitea (TRIO)
De grote kleerkasten Roger, Over en Out houden, als beveiligers, alles in de gaten. Ze zien in elk kleins wel iets verdachts en u heeft zich daardoor nog nooit zo veilig gevoeld. U zult zich echter wel rustig moeten houden, want voor u het weet bent u degene die wordt beschuldigd.
Prijsindicatie: € 2.199,- excl. BTW en excl. reiskosten o.b.v. maximaal 4 uur

 

The Sailors (TRIO)
Het cruiseschip Queen Tea en haar bemanning is al tien keer de wereld over gevaren en heeft alle uithoeken van de wereld al gezien. De ene zeeman heeft op de Stille Oceaan gevochten met piraten, terwijl de andere zeeman een zeemeermin heeft horen zingen in de Atlantische oceaan. Ze vertellen sterke verhalen over hun reizen en dit behoort dan ook tot hun specialiteit.
Prijsindicatie: € 2.199,- excl. BTW en excl. reiskosten o.b.v. maximaal 4 uur

 

The Waiters (TRIO)
De Franse obers zullen er tijdens uw borrel of diner alles aan doen om het u zo goed mogelijk naar uw zin te maken. Oberen hoort hier helaas niet bij. Het wordt één groot feest waarin de obers Jacque, Maurice en Henry u doen denken aan het personeel van de serie ‘Allo Allo’. Ze zullen u vol passie serveren.
Prijsindicatie: € 2.199,- excl. BTW en excl. reiskosten o.b.v. maximaal 4 uur

 

Maak met cabaret acts uw personeelsfeest of bedrijfsfeest compleet.