Teambuilding vergaderarrangement

Teambuilding vergaderarrangement (5 uur);  Dit Teambuilding vergaderarrangement garandeert versterking van het groepsgevoel. Het arrangement start met koffie of thee met iets lekkers. Na de ontspanning is er 1.15 uur een vergadermoment. Na een uur uitgebreid lunchen is er nog een vergadermoment. Vervolgens is het tijd om de teambuilding écht te vergroten met de workshop Schermen, dit wordt zeker een uur lang gezelligheid, concentratie en het kiezen van de juiste strategie. De workshop zorgt voor aanscherping van aandacht, concentratie en inzet van de deelnemers. De workshop besteed veel aandacht aan intimidatie, houding en respect. Daardoor ontwikkelen de deelnemers persoonlijke weerbaarheid en optimale samenwerking tijdens de workshop en ook later op de werkvloer. De inhoud van de schermtraining wordt in goed overleg met u afgestemd, waarbij uw persoonlijke wensen en ideeën over te behandelen thema’s centraal staan.

 

Uiteraard is het mogelijk om zowel de tijden als de volgorde aan te passen van het teambuilding vergaderarrangement. Daarnaast is het ook mogelijk dat het vergaderarrangement op uw locatie plaatsvindt.

 

Teambuilding vergaderarrangement workshop djembé djembe workshop vergaderarrangementWorkshop Djembé

De originele Djembé instrumenten worden nog steeds met de hand gemaakt.  Dit maakt de Djembé ook zo speciaal. Oorspronkelijk komt de Djembé uit Afrika. Geniet van een goed opgebouwde Djembé workshop, waarin we u op een enthousiaste manier kennis laten maken met de Djembé en kleine percussie instrumenten.Een ervaren instructeur leert u de basisbeginselen van het spelen op de Afrikaanse trommels. Al snel heeft iedereen het onder de knie en maken jullie met elkaar een traditioneel West-Afrikaans ritme. Uw persoonlijke kwaliteiten komen aan bod en door ieders kwaliteit te gebruiken komen jullie gezamenlijk tot een zeer ritmisch en muzikaal eindresultaat.

 

 Inclusief

  • Zaalhuur
  • Onbeperkt koffie, thee en mineraalwater
  • Gebruik van beamer en wifi
  • Schrijfset met pen
  • Workshop schermen
  • Lunch