Plan de campagne vergaderarrangement

Plan de campagne vergaderarrangement (10 uur); het 10-urige Plan de Campagne arrangement vermaakt en verwend u de gehele dag. Na een half uur een ontspanmoment met koffie of thee met iets lekkers, is er een anderhalf uur durend vergadermoment. Vervolgens start de overheerlijke lunch gevolgd door spannende en leerzame een workshop zakelijk flirten. Met de workshop zakelijk flirten wordt een samen gecreëerd. Dit samen bestaat uit positiviteit, contact, vertrouwen en gunnen. Dit zorgt voor een verbinding tussen collega’s. Verbonden medewerkers in een bedrijf zorgen voor een productiviteit toename van 20%. Ook ligt de kans dat verbonden medewerkers het bedrijf verlaten 87% lager dan bij niet-verbonden medewerkers. De workshop helpt respect en sympathie te winnen. Respect is een identiteit zijn waar anderen niet omheen willen. Sympathie betekent ‘leuk zijn’, oftewel prettig om mee samen te werken en om zaken mee te doen. Dan is er als afsluiting nog tijd voor een laatste vergadermoment, waarna er gezamenlijk genoten kan worden van een overheerlijk diner.

 

Uiteraard is het mogelijk om zowel de tijden als de volgorde aan te passen van het Plan de campagne vergaderarrangement. Daarnaast is het ook mogelijk dat het vergaderarrangement op uw locatie plaatsvindt.

 

 

 

workshop zakelijk flirten plan de campagne vergaderarrangementWorkshop zakelijk flirten

De kunst van het gebruik van flirten in een zakelijke situatie wordt u tijdens deze workshop aangeleerd. De workshop zakelijk flirten  biedt u vermaak, maar is tevens goed te gebruiken. Mogelijkheden variëren van puur flirtvermaak tot serieuze communicatietraining. Bij activiteiten als (zakelijk) contact leggen, iets verkopen of iets gedaan willen krijgen kunnen verleidingstechnieken en charmebekwaamheden uitstekend van pas komen.

 

Zakelijk flirten kunt u toepassen in allerlei soorten zakelijke situaties zoals netwerken, teambuilding, verkopen, klantenbinding, onderhandelen,
solliciteren, presenteren, vergaderen, omgaan met tijdsdruk en stress
en invloed zonder macht.

Inclusief

  • Zaalhuur
  • Onbeperkt koffie, thee en mineraalwater
  • Gebruik van beamer en wifi
  • Schrijfset met pen
  • Workshop zakelijk flirten
  • Lunch
  • Diner