Pit Stop vergaderarrangement

Pit stop vergaderarrangement (4 uur);  Dit 4-urige Pit Stoparrangement biedt ontspanning en vermaak gecombineerd met twee uur vergaderen. Na een half uur ontspanning met koffie of thee met iets lekkers is het tijd om aan de slag te gaan. Vervolgens start de uitgebreide lunch in combinatie met het spel ‘Ranking Your Colleagues’. Met het spelprogramma Ranking Your Colleagues worden de talenten en eigenaardigheden van uw collega’s op een ludieke manier aan de kaak gesteld. Ook zult u merken dat u elkaar beter hebt leren kennen nadat u het spel heeft gespeeld. Hiervan zal iedereen weer nieuwe energie krijgen en is het teamgevoel duidelijk vergroot. De gene die zijn of haar collega’s ’t beste kent gaat natuurlijk met een leuke prijs naar huis! Ten slotte is er nog een vergadermoment.

Uiteraard is het mogelijk om zowel de tijden als de volgorde aan te passen van Pit Stop vergaderarrangement. Daarnaast is het ook mogelijk dat het vergaderarrangement op uw locatie plaatsvindt.

 

 

Ranking your ColleaguesRanking your colleagues spelprogramma  Pit stop vergaderarrangement

Ranking your colleagues is afgeleid van het bekende televisieprogramma Ranking the Stars. U en uw collega’s zijn vandaag de ‘stars’. Hoe goed kent u elkaar eigenlijk? Er worden stellingen voorgelegd en u zult elkaar gaan rangschikken. ‘Wie is het meest sportief?’,  en ‘wie komt het vaakst te laat?’ U komt een hoop te weten over uw collega’s en andersom. Zijn alle vooroordelen waar, of heeft u een totaal verkeerd beeld van uw collega’s? Dit spelprogramma zorgt gegarandeerd voor een erg gezellige dag!

 

Ranking your colleagues kenmerkt zich door een gezellige en open sfeer: de spelbegeleider en de deelnemers nemen elkaar geregeld op de hak en doen vaak opmerkelijke uitspraken en openbaringen. Het voorlezen van de lijst gaat veelal gepaard met satirische uitspraken over uw collega’s uit de afdeling of organisatie.

 Inclusief

  • Zaalhuur
  • Onbeperkt koffie, thee en mineraalwater
  • Gebruik van beamer en wifi
  • Schrijfset met pen
  • Spelprogramma Ranking your colleagues