Business Operandi

Business Operandi vergaderarrangement (8 uur); Het 8-urige Business Operandi vergaderarrangement is perfect voor sportieve, ondernemende groepen. Na het half uur ontspanning met koffie of thee met iets lekkers, is er anderhalf uur een vergadermoment. Vervolgens staat er een uitgebreide lunch klaar die wordt afgesloten met een workshop Djembé, dit wordt zeker een uur lang lachen, gezelligheid en ritmegevoel. Het leuke van deze workshop is dat iedereen het kan, het is een krachtige manier om het team met elkaar in een ritme te verbinden. Daarbij verhoogt het de groepsenergie en stimuleert de samenwerking. Het zal helpen om op een compleet andere manier samen te zijn met je collega’s en deze op een nieuwe manier te zien en te benaderen, een ware teambuilding! We gaan verschillende ritmes aanleren die door elkaar gespeeld gaan worden, iedereen heeft een eigen rol en aan het einde spelen we een compleet muziekstuk. Er gebeurt veel tijdens de workshop, mensen komen los, komen zichzelf tegen, zien elkaar op een andere manier. De deelnemers ondervinden hoe het is om samen iets op te bouwen!

 

Uiteraard is het mogelijk om zowel de tijden als de volgorde aan te passen van het Business Operandi vergaderarrangement. Daarnaast is het ook mogelijk dat het vergaderarrangement op uw locatie plaatsvindt.

 

 

 

Business operandi vergaderarrangement workshop djembé djembe workshop vergaderarrangement

Workshop Djembé

Geniet van een goed opgebouwde Djembé workshop, waarin we u op een enthousiaste manier kennis laten maken met de Djembé en kleine percussie instrumenten. De originele Djembé instrumenten worden nog steeds met de hand gemaakt.  Dit maakt de Djembé ook zo speciaal. Oorspronkelijk komt de Djembé uit Afrika. Een ervaren instructeur leert u de basisbeginselen van het spelen op de Afrikaanse trommels. Al snel heeft iedereen het onder de knie en maken jullie met elkaar een traditioneel West-Afrikaans ritme. Uw persoonlijke kwaliteiten komen aan bod en door ieders kwaliteit te gebruiken komen jullie gezamenlijk tot een zeer ritmisch en muzikaal eindresultaat.

 

Inclusief

  • Zaalhuur
  • Onbeperkt koffie, thee en mineraalwater
  • Gebruik van beamer en wifi
  • Schrijfset met pen
  • Workshop Djembé
  • Lunch